torsdag den 23. august 2012

Søgeoptimering

Jo før du kommer i gang med søgeoptimering af dit nye website, jo før kan du starte med at tage de nye kunder lige for næsten af dine konkurrenter. Når man ligger på side 1 af Google, og endnu bedre i toppen, så er der ret stor sandsynlig for, at kunder man finder dig på nettet.

Hvordan finder jeg ud af hvor jeg ligger ?

Hvis du også har interesse i at vide hvor du ligger på fx. Google, så prøv en gang at udvælge de 5 produkter der betyder mest for din forretning. Hvis det fx. er støvsuger, støvsugerposer, kost, klude & rengøringsmidler, så prøv at skrive disse ord ind i Google, og se hvor din hjemmeside dukker op. Hvis ikke du er at finde på side 1, så er det lige meget og du er nød til at gøre noget ved dette.
Måden du kan gøre noget ved det på, er ved hjælp af søgeoptimering. Det er ordet for en teknik der gør, at de søgeord du gerne vil have din hjemmeside synlig på at de også kan blilver det.

Hvordan laver man søgeoptimering ?

Søgeoptimering er et håndværk som så meget andet. hvis man ved hvordan man gør det, så er det ikke særlig svært. Hvis man derimod ikke helt ved hvordan man skal gøre, så er det ikke noget man selv skal kaste sig ud i det. Du begynder jo heller ikke at lave bremser på din bil, uden du ved hvordan gør det ? Det er derfor en super god idé at kontakte et firma der ved hvordan man gør, og har erfaring nok til at kende alle de forskellige teknikker i dette hånd.

Tænk dig derfor godt om, inden du selv går i gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar